Çfarë dihet deri tani për SARS-CoV-2 dhe COVID-19?

covid-19

Përmbledhje e diturive të deritanishme rreth SARS-CoV-2 dhe infeksionit COVID- 19 duke u nisur nga struktura e virusit, cikli i tij i jetës, ecuria klinike e infeksionit COVID-19 dhe përgjigjja imunitare.

Kliko për të parë posterin në PDF

SARS-CoV-2dhe COVID-19

Dizenjuar, skicuar, kuruar dhe përshtatur në shqip nga: Erand Llanaj, Denisa Baci, Teuta Muhollari. Ina Mexhitaj, Julia Daragjati dhe Irma Kuka.