Mezoterapia me acid hialoronik

Me kalimin e viteve lëkura bëhet më e hollë dhe e dehidratuar.

Sasia e kolagjenit dhe elastinës në inde ngadalë vjen duke u pakësuar dhe rrudhat fillojnë të shfaqen në fytyrë. Acidi hialoronik me viskozitet të ulët mund të aplikohet si një mbështetje për lëkurën e tharë.

Trajtimi me Mezoterapi mbush sipërfaqen e lëkurës me depozita të vogla të acidit hialoronik. Për shtatë ditë molekulat e acidit hialuronik, në mënyrë të vazhdueshme, lidhin molekulat e ujit dhe lëkura gradualisht bëhet më e hidratuar dhe me më shumë shkëlqim. Trajtimi i jep asaj lagështi dhe volum shtesë.

Me kalimin e kohës, një sasi shtesë e kolagjenit dhe elastinës sintetizohet në mënyrë të natyrshme.

Procedura e Mezoterapisë me acid hialuronik është e këshillueshme të aplikohet tre herë (nga një herë në muaj) dhe pastaj edhe një herë tjetër shtesë (pas gjashtë muajsh).

  • Rezultatet e trajtimit janë të dukshme menjëherë.

Edhe lëkura që para trajtimit dukej e trashur, e plakur dhe e lodhur, bëhet e butë në prekje, që pas aplikimit të parë.

  • Efekti i këtij trajtimi zgjat deri në 2 vjet.

Ky trajtim jep rezultate të jashtëzakonshme edhe në rigjenerimin dhe hidratimin e lëkurës së qafës dhe të duarve.